бесплатный план

Презентація «візитної картки» Південної Пальміри – унікального архітектурно-історичного ансамблю Єкатерининської площі

27 жовтня (субота) о 17 годині в Одесі відбудеться відкриття Пам'ятника Засновникам Одеси – невід'ємної частини архітектурного комплексу Єкатерининської площі, який на початку XX століття був визнаний кращим в Європі.
На свято, яке передбачає, крім офіційної церемонії, яскраве шоу музики та світла, запрошуються представники виконавчої і законодавчої влади, громадськість і гості міста.
Напередодні відкриття, 25 жовтня (четвер) о 12.00 відбудеться прес-брифінг на Єкатерининській площі, в якому прийматимуть участь: меценат проекту відтворення Пам'ятника Засновникам Одеси Руслан Тарпан і керівник підрядної організації, що проводила роботи з реконструкції Єкатериниської площі, Сергій Данілко.
Після закінчення урочистої частини, в ресторані «Валдай» з 19.00 до 20.00 для представників ЗМІ буде проведений прес-коктейль. Вхід - за запрошеннями.
Організатори впевнені, що оновлена площа посяде гідне місце серед найкрасивіших площ Європи, стане візитною карткою нашого міста, і, найголовніше, буде не тільки улюбленим місцем городян, але і їх гордістю.


Реєстрація представників ЗМІ за адресою:
Приморський бул., 7, з 17.00 до 17.30.
Отримання запрошень на прес-коктейль проводиться після реєстрації.

Понеділок, 22 Жовт, 2007


Украiнська версiя |
ПОШУК ПО САЙТУ
ПОШТА
Логін:
Пароль:
КАЛЕНДАР ПОДІЙ
День Збройних Сил України
Четвер, Грудень 6
ПОГОДА В ОДЕСІ
ВІДПРАВКА SMS



ПЕРЕКЛАД ON-LINE

c »